中文  |  English region/country
Velkommen til Hytera. Du besøker nettstedet vårt som inneholder en kort presentasjon av Hytera, og fokuserer hovedsakelig på kontaktopplysninger for teamet og de lokale partnerne. Hvis du vil vite mer, kan du gå til det globale nettstedet www.hytera.com
Om Hytera

Hytera Communications Co., Ltd. ble grunnlagt i 1993, og er Kinas staørste leverandør av profesjonelt mobilt radioutstyr og -løsninger. Hytera er dedikert til utvikling, produksjon og markedsføring av OMR-produkter, fra analog til digital, fra konvensjonelt til samleløsninger, fra portable og mobile terminaler til systemutstyr, og kan tilby komplette kommunikasjonsløsninger innen offentlige etater, offentlig sikkerhet, hjelpemidler, transport og bedrifter for å gi høyere effektivitet innen organisatoriske operasjoner, fordeling av arbeid og viktige oppdrag.


Digitale DMR-produkter Markedsføringsaktivitet Bli forhandler

Mikronettstedet Hytera DMR (dmr.hytera.com) inneholder nøyaktig informasjon om DMR-produkter, løsninger og programmer på en mer tilgjengelig måte.

I tillegg ti lå organisere en rekke ulike markedsføringsaktiviteter, har Hytera også opprettet en markedsføringsplattform som har til hensikt å hjelpe partnerne våre over hele verden å delta i disse aktivitetene samt å lansere flere markedsføringskampanjer lokalt.

Vi setter pris på alle typer samarbeid. Hvis du er interessert i å etablere et vinn-vinn-partnerskap med oss, må du ikke nøle med å kontakte oss.Vår partner i Norway

Kontakt vår norske partner for demonstrasjon eller mer informasjon

Zodiac Norge AS
Adresse :Zodiac Norge AS Stålfjæra 1, 0975 Oslo

PB :136 Kalbakken, 0902 Oslo
Tlf :+47 22 79 68 00
Faks :+47 22 16 02 00MOBINET NORGE AS
Adresse :Sundmoen Næringsområde 4
3300 HOKKSUND

Odd J. Espenæs
Tlf: +47 418 45 000
Mob: +47 906 29 500

Copyright © 1993 - 2013 Hytera Communications Corporation Limited Med enerett.