Hytera, Tayland Siriraj Hastanesi 5G Smart Operasyon Girişimine Katıldı

2022-02-21

Hytera PoC çözümü, TRUE 5G ağı üzerinden Bas-Konuş ve Bas-Video uygulamalarını destekler.

Tayland Siriraj Hastanesi ve Tayland yerel operatörü TRUE, geçtiğimiz günlerde bir 5G ağı stratejik işbirliği imza töreni düzenledi. Her iki taraf da Tayland'da akıllı ve verimli tıbbi operasyonların geliştirilmesini teşvik edecek 5G işbirliği konusunda bir anlaşmaya vardı.

Bu şekilde Hytera partneri TRUE ve Hytera, yerel sağlık hizmeti müşterisi için ortak bir entegre geniş bant çözümü geliştiriyor.

Geliştirmenin bir parçası olarak Hytera, net sesli iletişimi, video kaydını ve görselleştirilmiş sevkiyatı verimli bir şekilde destekleyebilen smart PoC çözümü sağlar. PoC çözümü, TRUE 5G ağı üzerinden Bas-Konuş ve Bas-Video uygulamalarını destekler. Gelişmiş tıbbi ekipman kullanımını Hytera'nın tıbbi operasyonların verimliliğini yüksek oranda artırabilen iletişim çözümleriyle birleştirir. Bir kaza olduğunda, gerçek zamanlı video akışı hastanedeki doktorlara konsültasyon için iletilebilir ve hastane, hasta gelmeden önce önceden koordine edebilir. Bu şekilde, zamanında bir kurtarma sağlamak için hazırlık için daha fazla zaman vardır.

Hytera web sitesinde yaptığı açıklamada, "Bu anlamlı projenin Tayland'ın yerel tıbbi kapasitelerini geliştirebileceğine ve gelecekte Tayland'ın kamu sağlık sektörünün sürdürülebilir şekilde yükseltilmesine katkıda bulunacağına inanıyoruz."